Consultancy

onze dienstverlening

SloVeCo consulting biedt ondersteuning aan bedrijven in het behalen van certificering op bedrijfsniveau. Om de kwaliteit van de begeleiding te optimaliseren werd gekozen ons te beperken in begeleiding tot de VCA certificatie en de ISO 9001:2015 certificatie. De kostprijs van de begeleiding is in sterke mate afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw bedrijf. 

Wij beiden u graag een vrijblijvende prijsofferte na een verkennend gesprek. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Vraag hier uw offerte aan

Aankoopadvies asbest

De aanwezigheid van asbest in een gebouw kan zware financiële gevolgen hebben bij sloop- of renovatiewerken. Daarom is het belangrijk om bij een sloopopvolgingsplan na te gaan of er asbest aanwezig is in een gebouw voor aankoop in de vorm van een asbestinventaris.

SloVeCo consulting bv gaat na of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn en maakt een inschatting van de kostprijs om deze te verwijderen. Op deze manier kunt u een onderbouwde keuze maken bij het al dan niet aankopen van een pand. De kostprijs van deze dienstverlening is afhankelijk van de omvang en complexiteit van het gebouw. 

VRAAG UW OFFERTE AAN